Uluslararası Pazarlama Paketi

Başarılı Uluslararası Pazarlama Stratejileri ile Öne Çıkın

Markanızın hedef kitlesine, en etkin şekilde ulaştırmayı hedef alarak çalışmalar gerçekleştiriyoruz.

İhracata başlayacak olan veya ihracatçı firmalar

UTİD'i Neden Tercih Ediyorlar

Satış Garantili


Nokta atışı çözümlerimiz sayesinde, kısa bir sürede ihracata başlamanızı sağlıyoruz.

Tam Entegre


Firmanıza tam entegre oluruz sizin markanız altında departmanınız gibi çalışırız.

Profesyonel Ekip


Her biri alanında uzman ekiple profesyonel hizmet vermek için çalışıyoruz.

Global Şirket Olun


Marka bilinirliliğinizi artırarak global bir marka olmanızı sağlayalım.

Yerelleştirme ve Web Tasarımı

Hedef ülke dillinde site kurulumu ve içerik oluşturma ile yerel kültüre ve dil özelliklerine uygun bir dijital kimlik sağlıyoruz.

Dijital Pazarlama

Şeffaf ve sabit ücretli hizmet yaklaşımımızla, işletmenizin uluslararası pazarda başarıya ulaşmasını hedefler ve dijital pazarlama teknikleriyle müşteri memnuniyetini sağlar.

Fuar ve Etkinlik Organizasyonu

Uluslararası pazar girişi işletmeniz açısından kolaylaştıran fuar organizasyonları sayesinde, uluslararası arenada ürününüzün tanıtımını kolaylıkla yapabilecek ve hem hedef müşteri kitlenize, hem de yurtdışındaki ilgili işletmelere ürünlerinizi ayrıntılı bir şekilde anlatma fırsatı bulacaksınız.

Telefonla Satış Yönetimi

Potansiyel müşterilerle telefonla arama, teklif sunma ve reklam yönetimi ile dönüşüm oranlarını yükseltiyoruz.

İhracatçı firma olmak yada İhracatınızı artırmak İstemez misiniz?

UTİD'e güvenen işletme sahiplerine sizde katılın!

Uluslararası Pazarlama

Sıkça Sorulanlar

Pazarlama Departmanı, bir işletmenin ürettiği ve kitlesiyle buluşturduğu ürünlerin (hizmet, ürün vb.) tanıtımının sağlanması, satışının artırılması, sektörde rakiplerle rekabet edebilmesi gibi konularla ilgilenir.

Uluslararası pazarlama, markanızın ürün veya hizmetlerinin yerel kitlesi dışına pazarlanmasıdır. Bunu bir tür uluslararası ticaret olarak düşünün. Markalar, yabancı bölgelere genişleyerek marka bilinirliğini artırabilir, küresel bir kitle geliştirebilir ve elbette işlerini büyütebilir.

Uluslararası pazar, üretimin gerçekleştiği mevcut ülke dışındaki alanların tümünü kapsayan bir kavramdır. Yabancı ülkelere taşınan mal ve hizmetler, işletmelerin küresel çapta genişlemesine yardımcı olur. Uluslararası pazar, ülkenin rekabet durumuna ve fırsat kaynaklarına göre yatırımcılara farklı fırsatlar sunar.

Uluslararası pazarlamada tutundurma stratejisi, işletmelerin ürün ve hizmetlerinin bilinirliğini ve tüketicilerin bu ürün ve hizmetlere dikkatini çekmeyi hedefler. Bu süreçte pazarlama iletişimi faaliyetleri, reklam, halkla ilişkiler, satış promosyonları ve kişisel satış gibi yöntemlerle gerçekleştirilir.

İhracat: Günümüzde firmaların büyük çoğunluğu, uluslararası pazarlardaki faaliyetlerine ihracat ile başlar. Bu yöntem uluslararası pazarlara girmenin en kolay ve hızlı yöntemidir. İhracat ülke ekonomisi ve firmalar açısından büyümeyi sağlayan en önemli unsurdur.

Scroll to Top

Sizi Arayalım

Aşağıdaki formu doldurarak her türlü bilgi ihtiyacınız için talep ettiğiniz tarih ve saatte  müşteri temsilcimizin sizinle iletişime geçmesini sağlayabilirsiniz.